AnAnTara ” en känsla”

Här erbjuds du behandlingar samt kurser. För dig som är intresserad av att lära dig mera och/eller att själv utöva och bli lärare i Reiki. Jag är utbildad Master/lärare i Usui/Holyfire ll Reiki. Reiki är godkänt som friskvård av skattemyndigheten sedan 2005.

Om AnAnTara

Anantara kom till mig på en resa vi gjorde till Thailand 2005. När jag klev ut ur planet och leds in på terminalen som består av pålar och Palmbladstak, inga väggar och helt öppet. Enkelt och spartanskt men ändå kändes det så lyxigt. Redan där öppnades en helt ny värld för mig.

Efter att taxin hämtat oss för att föra oss till vårt boende brast allt i mig. Jag kan känna tårarna rinna ner för mina kinder och jag är helt tagen av allt jag får se och känna. Det var som en dröm! Alla ljus och marshaller som lyste upp kvällen när vi kom och runtomkring kunde jag bara se vatten som ändlöst sträckte sig bort.

Anantara betyder ”där vattnet aldrig tar slut”  för mig betyder det  ”en känsla” av lyx harmoni kärlek och empati. Det var de känslorna som kom.

Lyxen av att få möjlighet att uppleva detta land, var som att komma hem i mig själv.

Harmonin i att känna sig omhuldad och sedd , som att inga bekymmer i världen kommer att nå dig.

Kärleken till livet kom tillbaka av alla trevliga och omtänksamma människor i omgivningen

Empati av att sitta på stranden och lyssna på människors öden i livet. Om kärlek, om livssituationer och elände.

Efter den resan har allt som känts bra varit Anantara för mig. För jag har skapat mitt eget. AnAnTara är ett ställe där du kan känna och få en liten stund av lyx, harmoni, kärlek och empati. Att tillåta sig varva ner samtidigt som du får ny kraft och energi. För inre och yttre välmående vet ju alla att det går hand i hand.

Så även kropp och själ. Här behandlas allt från ryggont stress ångest och utmattning till att bara njuta och lyxa till det en stund i bubbelbadet.

Allt i en skön avkopplande miljö. Jag jobbar med Healing, massage, eteriska oljor, samtal och coaching. Allt detta i samklang kan göra underverk med teamwork.

Du och jag tillsammans.

Annelie Holm, grundare av AnAntara


 

CV & Utbildningar

Under min resa i alternativ vård och behandling, har jag hittat olika metoder som kompletterar varandra väl. Min nyfikenhet och vilja på att lära mig mer, gör att jag fortsätter att utbilda mig, allt för att kunna hjälpa andra människor att må lite bättre i sig själv.

 

2012 Massageutbildning                               
2013 Regndroppsteknik eteriska oljor         
2014 Reiki Usui system healing steg 1         
2015 Angelic Reiki 1&2, 3&4, PP                     
2015 Reiki Usui system healing steg 2         
2015 Angelic Reiki Master Teacher              
2016 Reiki Master Teacher ” Usui Shiki Ryoho”
2016 Stresshantering ”konsten att leva ett skönare liv ” Distansutbildning.                                   
2017 Energibalans Pågående