Min vision är att människor ska välja alternativ medicin i stället för att proppa i sig en massa piller, och tro att allt går att fixa med en tablett. Välmående handlar inte om pengar och yttre utan om att va sann mot sig själv. Därför lär jag gärna ut mina kunskaper för att öka människors förståelse.

Hemmamassage

Många skulle kunna massera hemma efter husbehov som man säger! Lätt som en plätt säger jag. Rätt grepp rätt håll rätta tag är melodin. Lär dig hur du gör där hemma på frun/ mannen eller grannen. Jag lär ut de enklaste greppen så du kan utföra en skön och avslappnande massage till dina nära och kära.

Inga förkunskaper krävs utan bara en vilja att lära sig. 2-dagars kurs om Grunderna i massage.

Kursmaterial ingår samt fika.

Investering: 1900 kr

Reiki I - första graden

En kurs i naturligt helande och personlig och andlig utveckling - Reiki hjälper oss utveckla den inre styrka som för oss framåt och hjälper oss då vägen känns jobbig

Reiki är en japansk form av stressreduktion och avslappning, som befrämjar kroppens läkningsförmåga. Reiki är ett naturligt healing system som vitaliserar din egen livskraft, aktiverar och stimulerar immunsystemet och aktiverar bearbetningen av förtryckta känslor. Reiki är också en väg till andligt medvetande och skolning.
En kurs i naturligt helande och personlig och andlig utveckling .
En kursmanual, fika/frukt, Te och kaffe och diplom ingår .

Investering 2900 kr

 

Reiki II - andra graden

Förkunskaper: Reiki I - första graden

Två dagars utbildning.

Frekvenserna efter initiering till Reiki II "arbetar" mer på det esoteriska planet och ökar effektiviteten i behandlingarna. Förutom frekvenshöjningen, ger kursen dig också redskap för att utvöa Reiki mer flexibelt. Du lär dig distanshealing - både på långt avstånd, till det förflutna, framtiden och till olika situationer. Du lär dig också några behandlingstekniker som Reikisystemets grundare, Mikao Usui, använde sig av.

 

Kursen innehåller många praktiska moment. Allt detta energiarbete tillsammans med initieringen, har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och psykiska. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen.

 

Kursavgift: 3300 kr